I have been hosting the last edition of 2011 Bread Baking Day, a special Christmas Edition with Special Baking Presents as theme of the month.
First of all I would like to thank Zorra, our charming founder, who's carrying on this lovely event since July 2007 and gave me again the opportunity to host. Then I would like to thank all participants that found a little time to blog about their faboulous breads and special cakes even in these busy festive days: (and some with more than one recipe! :-): I really appreciated and you made me able to share a very smart round up!
Hope you happily said goodbye to 2011 and welcome the New Year with more enthusiasm and confidence: my best wishes for new joy, peace and prosperity and more and more bread baking fun!
Sono stata la padrona di casa dell'ultimo Bread baking Day del 2011, una speciale edizione natalizia dove avevo scelto come tema specialità da forno da regalare.
Prima di tutto vorrei ringraziare Zorra, la fantastica creatrice di questo evento che viaggia on line dal luglio del 2007, e che ancora una volta è stata così gentile da darmi la possibilità di ospitare. E poi vorrei ringraziare tutto quanti voi che avete partecipato, che siete riusciti a trovare un pochino di tempo, così prezioso in questi giorni festivi così pieni di cose da fare, per condividere le vostre prelibatezze: ve ne sono veramente grata ed è tutto merito vostro se avete reso possibile questa gioiosa raccolta!
Spero abbiate finito bene il 2012 ed accolto il Nuovo Anno con ancora più entusiasmo e fiducia: un caro augurio per tanta gioia, serenità e prosperità e sempre più divertimento con il Bread Baking Day!
Recipes in English
A Tale of Two Stollen
Judy from Judy's Gross Eats - Ventura, California, USA
Chris from Garden of Kneadin' - Canada
Char Siu Bao
Lisa from Parsley, Sage, Desserts and Line Drives - NYC Metro, USA
Salted Caramel Apple Sourdough Challah
Lisa from Parsley, Sage, Desserts and Line Drives - NYC Metro, USA
Salted Caramel Apple Sourdough Challah
Lisa from Parsley, Sage, Desserts and Line Drives - NYC Metro, USA
Manuela from Cravo e Canela – Uma Cozinha no Brasil - São Paulo (Brazil)
Jamie from Life's a Feast - France
Stephi from Stephi's Koestlichkeiten - Germany
Zorra from 1x umrühren bitte - Spain
Tartasacher from Mil postres (1000 desserts) - Spain
Susan from Wild Yeast - California, USA
Lora from Cake Duchess - Florida, USA
Pane Nero
Giancarla di Cuoche a casa tua - Rimini, Italy
Elisa di Mirtillo Blu - Rivarolo Canavese, Torino, Italy
Elisa di Mirtillo Blu - Rivarolo Canavese, Torino, Italy
Panettone classico
Vicky di La pasticcioneria - Mantova, Italy
10 commenti:
Evviva!!!Faccio la mia bella figurina.. e quante belle ricette, grazie Ci!!
Oh there are several that I want to make! Beautiful baking and inspirational! Happy Happy New Year to everyone!
What a beautiful round-up of holiday breads! Thank you for hosting and doing such a great job of it, Cindy! Happy New Year!
Che meraviglia aver unito il mondo per impastare tutti insieme! un abbraccio!
Una più meravigliosa dell'altra...buona epifania, ciao.
Thank you Cindy for hosting December BBD and congratulations to all the participants for such lovely recipes.
May you all have a very nice 2012!
mi conservo un po' di ricette davvero interessanti! Buon Anno!
Happy New year my dear Cindy!
What a wonderful round ups you have here. Everyone baked such a delicious bread. Sorry to missed this event, I was totally occupied in the kitchen, but not so much checking my blog. As a result, I miss your event such as this one.
Baci,
Dewi
Ancora grazie a tutti e avanti tutta con la ripresa ufficiale discuola, lavoro, e quantaltro :-)
Thank you all and best wishes now for a great start!
Dewi, we'll have more chances to share another event together! :-)
Thank you for hosting this wonderful collection!
Posta un commento
grazie della visita e gentilmente firma sempre i tuoi commenti!
thanks for passing by and please sign up your comments!