Black & White Wednesday # 61
I've been making bigoli with my dear friend Paola
to send a recipe to Donne sul web
for the third edition of typical Italian pasta recipes
long red radicchio from Treviso,
one of the main ingredient and one of the best specialty of my region
bigoli with red radicchio and sausage
recipe here
soon in English on this blog
This week Black & White Wedsneday is hosted by Rosa of Rosa's Yummy Yums
Please do send your entries to grandchamp AT gmx DOT ch
We also have a group on Flickr if you'd like to join and share your pics,
hashtag #BWFood on Twitter
Should you like to host please send me an email to casacortella AT tin DOT it
host-line up here to choose your favorite date.
5 commenti:
Anche io vorrei fare i bigoli e condirli col radicchio di Treviso! Bellissime foto.
Ciao CINDY ,bello il tuo blog mi sono unita hai tuoi lettori fissi passa ha trovarmi se ti va io sono ISABELLA ti aspetto smack
Simona, e pensare che il torchio della mia amica Paola era mio, ma qualche anno fa ancora non avevo una buona manualità e non mi ero trovata bene ... mi sa che dovrò riprendermelo, sono troppo buoni!
Isabella, grazie e benvenuta, ricambio con molto piacere!
Lovely pictures (I really like the one of the radicchio) and fabulous dish!
Cheers,
Rosa
Rosa, thanks, just back from a long weekend in France, will be on your gallery in a second ... :-)
Posta un commento
grazie della visita e gentilmente firma sempre i tuoi commenti!
thanks for passing by and please sign up your comments!