14 dicembre 2011

Black & White Wednesday - Week # 23

A few days spent in Paris at Christmas time,
shopping an inevitable must-do,
something gourmand to take home a compulsory must-have,
la Grande Epicerie the best place to go!

a world of spice jars

DSCN8931 
giant Italian panettone


This picture goes to Susan from The Well-Seasoned Cook for BWW,
the successful weekly culinary photo event she launched a few months ago.

 
See you next week!

2 commenti:

Open Kitchen Magazine ha detto...

"Ecco per te il 3° numero di OPEN KITCHEN MAGAZINE!
Per sfogliarlo gratis clicca sul mio nome mittente.

Un abbraccio,
il Team di OPEN KITCHEN MAGAZINE

ps: ci farebbe molto piacere se potessi condividere il banner del magazine con tutti i tuoi amici! Per farlo basterà andare sul nostro sito, nella sezione "condividi" e prelevare la copertina del magazine.
Te ne saremmo davvero grati! ^.^"

Cindystar ha detto...

Grazie! :-)

Posta un commento

grazie della visita e gentilmente firma sempre i tuoi commenti!
thanks for passing by and please sign up your comments!

Posta un commento

Template Design | Elque 2007